YHTEYSTIEDOT

Ilmoitusmyynti
Gsm 0400 408 199

Ilmoitustrafiikki
Valmiit PDF-ilmoitukset, tehtävien ilmoitusten materiaalit ja muu yhteydenpito ilmoitussuunnitteluun ja lehden taittoon
Puh. 010 322 1653
Ilmoitusformaatit: .pdf, .eps, Illustrator, InDesign, Photoshop (200 dpi)

Osio esittelee mitä moninaisimpia harrastuksia. Vapaa-ajanviettotapoja esitellään lehti lehdeltä aina toisistaan rajustikin poikkeavin teemoin. Tämä takaa mielenkiinnon kuhunkin aiheeseen. Puoli Kaupunkia tekee tutkimusmatkoja ruoka- ja juomakulttuurin pariin. Pääkaupunkiseudun ravintola- ja viihdetarjonta on loputon matka nautintoa ruoan, musiikin ja kulttuurin parissa. Arvostelemme ravintoloita ja esittelemme ilmestymisalueemme tapahtumat.

Aiheita muun muassa:
- Harrastukset
- Ravintolat, esittelyt ja arvostelut
- Tietokonepelit
- Pelit
- Tapahtumakalenteri
- Kuvaristikko
- Kari Suomalaisen legendaariset pilapiirrokset ja niiden tulkinnat

Olemme erittäin kiinnostuneita autoista. Nykyään autoteollisuus suoltaa jatkuvasti mitä kiinnostavimpia automalleja. Esittelemme nämä uutuudet. Autojen tekninen kehitys on myös valtaisaa. Tutkimuksemme mukaan jopa 42 % naisista lukee autosivujamme, kun aluetta on aiemmin pidetty kovin miehisenä. Autojen kunnossapito, elektroniikka ja tuunaus pidetään myös esillä.

Aiheita muun muassa:
- Uusimmat automallit
- Lisävarusteet ja kunnossapito
- Testit
- Autourheilu Formula Ykkösistä romuralliin
- Tuunaus
- Tieturvallisuus
- Verotus ja katsastus
- Asiantuntijoiden kolumnit

Ensimmäisenä lehtenä Suomessa Puoli Kaupunkia-lehti tarjoaa mahdollisuuden ryhtyä franchising - yrittäjäksi. Ryhdy tavaramerkki Puoli Kaupunkia- franchiseeksi omalla liiketoiminta-alueellasi. Puoli Kaupunkia-lehden franchising - toteutuksen mahdollistaa ilmaisjakelulehtirintamalla ainutlaatuinen aikakausilehtityyppinen kaupunkilehti - konsepti. Lehden koko maahan soveltuva sisältö toteutettuna kaupunkimiljöössä paikallisine sivuineen on ratkaisumallina selväpiirteinen. Franchisingyrittäjän ominaisuuksista tärkein on ilmoitusmyynnin hallinta.

Vaihtoehto 1. Avaimet käteen
Franchising-yrittäjän oman alueellisen painoksen toteutus voidaan tarjota avaimet käteen periaatteella jolloin Puoli Kaupunkia-lehden toimituksessa kyseinen painos taitetaan ja valmistetaan kaikki tilatut ilmoitukset sekä hankitaan alueellisen painoksen kulttuuri- ja kaupunkisivujen artikkelit sekä tapahtumainfo.Tämä vaihtoehto tarjoaa todella helpon alustan varsinkin uudelle yrittäjälle. Panostukset ovat yrittäjähenkiselle toimijalle realistisesti mitoitetut.

Vaihtoehto 2. Franchising-yrittäjän oma toteutus
Toisessa vaihtoehdossa saa franchising-yrittäjä valmiiksi taitetun runkolehden ilman ilmoituksia. Franchising-yritys suunnittelee itse myymänsä ilmoitukset. Yritys toimittaa ja taittaa kulttuuri, -kaupunki ja tapahtumainfosivut itse. Vaihtoehto 2 sopii alalla jo toimineelle yrittäjälle, jolla on kokemusta varsinkin ilmoitussuunnittelusta.

Kumpikaan vaihtoehdoista ei vaadi journalistista kokemusta, sillä esim. kulttuuri,- kaupunki ja tapahtumainfosivut voi tilata paikalliselta toimittajalta. Puoli Kaupunkia franchising on tarkoitettu tiheään asututetuille kaupunkialueille.

Tarkemmat tiedot Puoli Kaupunkia franchisingista :
Kauko Vanajas. 010 322 1651, 0400 408 199. Sähköposti :

Seuraavan Suomen Franchising-Yhdistys ry:n linkin kautta faktiset luvut: